Kaza gece 00.12'de meydana geldi. Cadde üzerindeki bir işletmede çalışan talihsiz kadın çöp atmak için karşıdan karşıya geçtiği sırada hızla gelen suv tipi araç çarptı. Çarpan araç ise ardına bile bakmadan olay yerinden kaçtı.
Doğu Karadeniz caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında Selime Şınas ( 50 ) hayatını kaybetti. Kaza’nın olma şeklinde cadde üzerinde bulunan bir işletmede çalışan talihsiz kadın çöp atmaya gittiği esnada otomobilin çarptığı belirlendi.
KAZA YERİNDEN 4 AYRI DETAY
Gece saatler 00.12’de meydana gelen kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. * Bir başka detayda talihsiz kadına çarpan suv tipi araç Doğu Karadeniz caddesi üzerinden, üzerindeki çöplerle Üniversite caddesine girerken çöpler oraya kadar dağıldı. * 3’ncü detayda araç gece bir evin önünde park halinde görüntülendi.
* Son detayda olay yerinde çarpanın Avukat Ö. A. olarak değerlendirilsede aracı kullananın bir başkası olduğu ve emniyete gelerek bendim dediği öğrenildi. Polis şimdi kadına çarpanın kim olduğunu netleştirmeye çalışıyor.